Over Sterksen | Sterksen

We design cool

Over Sterksen

Search no more!

Ben je op zoek naar een baan? Lucky you! Je hoeft namelijk niet meer verder te zoeken. Wij bieden jou de handvatten om te bouwen aan jouw expertise. Wij gaan verder dan enkel het sourcen van kandidaten. We zijn kennispartner voor mooie opdrachtgevers op alle facetten van recruitment. Je krijgt het vertrouwen om nieuwe ideeën en initiatieven zelf uit te voeren bij opdrachtgevers in diverse branches. Wist je dat Sterksen-collega's de werksfeer beoordelen met een 9? Daar zijn we ontzettend trots op! Wil je meer weten over Sterksen en onze dienstverlening? Lees dan verder!Wij binden de beste kandidaten aan functies bij mooie klanten

Sterksen is een recruitmentbureau. Wij zoeken en selecteren de meest talentvolle kandidaten in de arbeidsmarkt. Deze kandidaten koppelen wij aan mooie organisaties uit ons klantportfolio. Dit doen we zowel voor vaste als voor tijdelijke posities, ongeacht de contractvorm. We zijn gespecialiseerd in de IT en Technology branches, maar inmiddels ook goed in de branches daarbuiten.

Waar we ons bed voor uitkomen? Wij maken iedere dag klanten en kandidaten blij door ze aan elkaar te binden. Daar krijgen we eindeloze energie van! Om dit het beste te kunnen doen hebben we onze dienstverlening verdeeld over zes expertises: IT Search, Executive Search, Recruitment Proces Outsourcing, Interim Solutions, Deta-vast en Recruitment Marketing.

Sterksen is onderdeel van HeadFirst Group. Dit betekent dat je een vaste basis hebt van hechte Sterksen-collega's, maar de voordelen ervaart van een grotere organisatie (denk aan: doorgroeimogelijkheden en leren van elkaars expertise).

Wat kun je van Sterksen als werkgever verwachten?

Expertise

Bij Sterksen ben jij expert is het veld. Ben je dit (nog) niet? Dan gaan wij jou helpen om dat te worden! Onze dienstverlening gaat verder dan enkel het zoeken (searchen) van kandidaten. Als full-service recruitment bureau laten we onze medewerkers groeien in alle facetten van recruitment.

Vertrouwen

Wil jij werken op basis van vertrouwen? Search no more! Bij ons krijg je het vertrouwen om met nieuwe initiatieven te komen en deze zelf uit te voeren. Daarnaast bieden we jou de vrijheid om zelf jouw dag in te delen en werklocatie te bepalen

Betrokkenheid

Voor je dagelijkse portie werkplezier hoef je bij Sterksen niet ver te zoeken. De collega's van Sterksen zijn erg betrokken met elkaar. We weten elkaar altijd te vinden op professioneel vlak, maar ook privé.

De Sterksen cultuur

Wij werken op basis van vertrouwen. Zo krijg jij alle vrijheid om jouw dag in te delen én jouw successen te behalen op de manier die voor jou werkt. De Sterksen-collega's zijn intrinsiek gedreven om er iedere dag het beste uit te halen. Er is veel ruimte voor nieuwe frisse ideeën. Dat maakt het werken bij Sterksen echt uniek! 

Het is voor ons heel belangrijk dat medewerkers kunnen bouwen aan hun expertise. We investeren daarom veel in (interne) kennisdeling en trainingen. Daarnaast zijn we van origine een Brabants bedrijf en dat merk je. We vieren successen met een worstenbroodje! We proosten en lachen samen en leren van elkaar. Onderling zijn we informeel en gezellig, naar onze klanten zijn we professioneel.

De arbeidsvoorwaarden

Je wil natuurlijk weten waar je aan toe bent als je bij ons komt werken. Daarom vertellen we je vast op voorhand - zoveel als mogelijk - over onze arbeidsvoorwaarden. De arbeidsvoorwaarden met een '*' zijn afhankelijk van de functie.

Contractuele afspraken

Bij Sterksen ben jij verzekerd van een eerlijk salaris, waarbij we goed kijken naar jouw ervaring. Het salaris vul je aan met een bonusregeling zonder plafond*. Je kan genieten van een lekkere lange vakantie met 27 vakantiedagen. Niet lang genoeg voor jou? Dan kan je maximaal vijf vakantiedagen bijkopen. Daarnaast reis je onbezorgd naar jouw werkbestemming met een leaseauto*, reiskosten- of mobiliteitsvergoeding. We houden je graag fit met korting op een fitnessabonnement. Je hoeft je je geen zorgen te maken over je oude dag met onze flexibele pensioensregeling. Als laatste krijg je een thuiswerkbudget van netto 60 euro per maand (o.b.v. van 40 uur per week).

Werk gaat verder dan voorwaarden

Werk gaat verder dan de voorwaarden. We investeren veel in een fijne werksfeer. Je ontkomt niet aan de borrels, feestjes en andere (sportieve) activiteiten. Daarnaast bieden wij jou de handvatten om (nog meer) expert te worden in het vak. Dit betekent dat je jouw Sterksen-carrière aftrapt met een compleet onboardingstraject. Daarnaast heb je de mogelijkheid tot het volgen van trainingen, bijvoorbeeld over leiderschap, beïnvloeden, sales of een andere training naar keuze. Je bent ook vrij om evenementen bij te wonen, zo waren collega's aanwezig bij het Employer Branding Summit of Recruitment Inspiration Day. Heb je zelf wensen voor jouw ontwikkeling? We zijn flexibel en denken graag met jou mee.

Benieuwd naar de verhalen van onze collega's?

Een greep uit onze klanten

Search no more!

Wil je meer weten over Sterksen? Jella vertelt je er graag meer over onder het genot van een kopje koffie of thee.

Ben je al overtuigd? Zoek niet verder en bekijk onze vacatures!