IT Search | Sterksen

IT Search

Door onze commitment en ervaring is IT Search onderdeel geworden van de wervingsstrategie van klanten

Bij IT Search (ITS) werken wij op basis van werving en selectie samen met (internationale) opdrachtgevers in Nederland. We adviseren en ondersteunen rondom recruitment vraagstukken in de volledige breedte van IT. Wat dit zo leuk maakt, is dat je een kijkje in de keuken krijgt bij alle denkbare sectoren. De ene dag sta je in een lab en de andere dag sta je op de versafdeling bij een groothandel.


IT komt in alle denkbare sectoren voor, dat maakt het werk leuk en afwisselend. Geen wervingstraject is hetzelfde, dus leren we iedere dag een beetje meer. Met een hoop kennis en ervaring ondersteunen we onze klanten in de moeilijkste casussen. We zijn een hecht team, waarin iedereen een bijdrage levert: we doen het écht samen.

Hoe ziet een dag eruit bij IT Search?

Bij IT Search zetten wij ons iedere dag in om het beste IT-talent te binden aan een van onze opdrachtgevers. We dragen bij aan het invullen van openstaande vacatures, maar zijn ook sparringpartner. Wij bieden alle vrijheid om het werk in te richten, zoals jij dat graag wil. Het leuke binnen IT Search is dat we zowel aan de kandidaat- als klantzijde werken. Voor de kandidaatzijde betekent dit dat we profielschetsen creëren, kandidaten zoeken (it’s in the name: search), aanschrijven en de gesprekken met hen voeren. Bij de klant bespreken we de uitdagingen binnen recruitment. Middels arbeidsmarktrapportages adviseren wij onze klanten hoe zij hun recruitmentproces efficiënter maken. Zo denk je tijdens het recruitmentproces van A tot Z mee met de klant én kandidaat. Ons werk gaat dus veel verder dan ‘alleen’ werving en selectie.

Hoe is het team?

Team IT Search is een hecht team bestaande uit (+/-) vijftien recruitmentexperts. We werken veelal vanuit onze vestiging in Breda, maar zijn ook te vinden op de kantoren in Utrecht of Hoofddorp. We kennen elkaar goed en weten elkaar op privévlak te vinden. We zijn intrinsiek gedreven om IT Search continu te verbeteren en naar een hoger niveau te tillen. We houden van scoren en steken de koppen bij elkaar voor de strategie en visie van onze business unit. We leren iedere dag van elkaar en hebben door de jaren heen veel ervaring op gedaan. Dit delen we graag met de andere collega's! Successen vieren we tijdens gezellige borrels en (voor de gezonde balans) doen we regelmatig mee aan sportieve activiteiten. 

Kopje koffie?

Wil je meer weten over IT Search? Julianne kan jou daar alles over vertellen. Neem in de tussentijd een kijkje bij de vacatures!

Jella Nefs

Recruiter