Interim Solutions | Sterksen

Interim Solutions

Wij brengen vraag en aanbod bij elkaar op de interim markt

Interim Solutions (it’s in the name) biedt dé oplossing omtrent tijdelijk personeel. Als klanten een tijdelijk bezettingsprobleem hebben, dan kloppen ze bij ons aan. Wij zoeken vervolgens de geschikte kandidaten op de specialismen IT, HR en Recruitment.

Wat houdt Interim Solutions precies in?

De vraag naar interim (ofwel: tijdelijk) personeel stijgt wanneer klanten een (tijdelijk) bezettingsprobleem ervaren. We zetten ons iedere dag in om vraag en aanbod op de interim markt samen te brengen. Dit doen we in twee verschillende specialismen: HR & Recruitment en IT.

Hoe is het om bij Interim Solutions te werken?

Bij Interim Solutions ben je (of word je) de Max Verstappen in recruitment: zo snel! Een klant zet een vacature vaak uit bij verschillende partijen, waaronder Sterksen. Aan ons de taak om zo snel mogelijk een kwalitatief goede professional te zoeken. Andersom komt het ook regelmatig voor: we hebben een steengoede professional, maar nog geen mooie opdracht voor deze persoon. Aan ons de taak om vraag en aanbod op het juiste moment samen te brengen. Dit brengt veel dynamiek in de dag en geeft enorm veel energie!

Welke werkzaamheden horen hierbij? 

Vaak beginnen we de dag met een goed kopje koffie of thee, nemen de actuele zaken door en verdelen het werk waar nodig. Daarna mag je zelf aan de slag met een van de volgende werkzaamheden:

  • met jouw salesskills haal je zelf opdrachten binnen bij klanten;
  • je begeleidt het wervingsproces van A tot Z;
  • je onderhoudt de relatie met klanten, kandidaten en de community;
  • je organiseert webinars, events, netwerkborrels of voert één van jouw eigen initiatieven uit om klanten en kandidaten te binden.

Je krijgt superveel vrijheid om jouw dag in te delen zoals jij dat graag wil. Je bepaalt zelf de weg naar jouw succes, maar kunnen jou altijd ondersteunen.

Teams Interim Solutions

Onder Interim Solutions vallen twee verschillende teams: een team is gericht op de IT-sector (Team Michiel) en het andere team is gericht op HR & Recruitment (Team Angelique). In beide teams vervul je als recruitment consultant een 360-graden rol en ben je verantwoordelijk voor het volledige recruitmentproces van interim professionals, intake bij de klant tot aan de onderhandeling en ondertekening van het contract. We hebben een enorme diversiteit aan collega’s, maar ook klanten. Doordat we in een vlotte markt werken, houden we de lijntjes kort. We zoeken elkaar ook privé op voor het vieren van onze (vele!) successen en andere sportieve en gezellige activiteiten.

Kopje koffie drinken?

Wil je meer weten over Interim Solutions? Neem dan contact op met Michiel of Angelique.
Bekijk in de tussentijd alvast de vacatures! 

Bekijk alle vacatures

Jella Nefs

Recruiter

Jella Nefs

Recruiter