Deta-vast | Sterksen

Deta-vast

Een efficiënte manier om professionals snel te integreren

Bij het faciliteren van talentinstroom op de krappe IT-arbeidsmarkt, richten we ons naast de werving & selectie ook op de persoonlijke ontwikkeling van IT-Support professionals. Daarbij navigeren we de professionals door de cruciale eerste stappen in hun carrière en helpen hen te ontwikkelen tot vakinhoudelijke experts die waarde toevoegen aan de organisatie.

Wat zijn de voordelen van deta-vast?

Wij selecteren talent, zorgen voor een optimale match met de organisatie, en ondersteunen bij de ontwikkeling. In onze aanpak is de professional tijdens de deta-vastperiode in dienst bij Sterksen. Gedurende deze maanden faciliteren wij eventuele benodigde opleidingen, trainingen en certificeringen die relevant zijn voor de opdracht. Bij wederzijdse tevredenheid tussen de organisatie en de professional, treedt de professional vervolgens in vaste dienst.

Het Sterksen Deta-vast traject

Sterksen Deta-vast biedt zowel mbo- als hbo-professionals, met of zonder IT-ervaring, de kans om binnen IT Support bij een opdrachtgever aan de slag te gaan. Sterksen biedt een snel en op maat gemaakt opleidingstraject met certificering en persoonlijke coaching. 

Na een jaar treedt de professional in dienst bij de opdrachtgever. Voor opdrachtgevers biedt Sterksen een flexibele manier om vacatures te vervullen, waarbij de professionals worden opgeleid, gecertificeerd en begeleid door Sterksen én zich ondertussen on the job ontwikkelen bij de opdrachtgever zelf.

Het werken met Deta-vast

Deta-vast is de nieuwste expertise van Sterksen. Sinds 2024 bieden wij deze mogelijkheid aan en dit is dus nog volop in ontwikkeling. Hou jij wel van een uitdaging en wil je helpen om deze dienstverlening groter te maken? Er liggen genoeg mogelijkheden om je creativiteit hierin kwijt te kunnen! 

Kopje koffie drinken?

Wil je meer weten over de wondere wereld van Deta-vast? Sophie kan jou daar alles over vertellen. Neem in de tussentijd een kijkje bij de vacatures!

Monique Verbeek

Recruitment marketeer