Total Talent Management | Sterksen

Total Talent Management

Coördinatie van alle inhuur én recruitment activiteiten

Slechts een handjevol dienstverleners is in staat een Total Talent Management oplossing te bieden. Hoe gaaf is het dat Sterksen daar één van is? Wij beloven – zelfs in deze arbeidsmarkt - dat een organisatie 100% van de openstaande functies vervuld krijgt. Wil jij meer weten over deze unieke dienstverlening? Lees dan snel verder!

Geïntegreerde recruitment aanpak voor vast & flex

Veel organisaties richten de recruitment inspanningen alleen op vaste rollen, terwijl professionals steeds vaker kiezen voor een flexibele contractvorm, bijvoorbeeld als zzp’er. Zij worden via inkoop of rechtstreeks door de business ingehuurd. Met als gevolg een waaier aan leveranciers, torenhoge kosten, geen inzicht in en controle op het inhuurproces en last but not least: een complete scheiding tussen de processen voor vaste en tijdelijke werknemers. 

Een Total Talent Management (of Total Talent Acquisition) oplossing van Sterksen brengt recruitment en inhuur samen in één geïntegreerde recruitment aanpak. Wij zorgen ervoor dat het talent ongeacht de contractvorm op de juiste plek zit en dat alle risico’s en uitdagingen inzichtelijk en onder controle zijn.

Wat houdt de adviesrol bij deze totaaloplossing in?

Natuurlijk gaat het bij onze Total Talent Management aanpak om meer dan het oplossen van het (vaste en tijdelijke) personeelsvraagstuk. De gehele cyclus van werving & selectie, ontwikkeling, beoordeling en beloning, doorstroom en uitstroom - voor zowel vast en flexibel personeel - wordt integraal ingericht. Hierbij komen ook thema’s aan bod zoals recruitment marketing, data & tooling en andere HR- of inhuur gerelateerde zaken. Het is een totaaloplossing: jij kijkt samen met jouw klant wat het nodig heeft in een TTM-strategie. 


Jij heb alle data en kennis over de arbeidsmarkt om jouw klant goed te informeren met welke contractvorm hij/zij de positie het beste kan invullen. Vervolgens is het de uitdaging om de uitvraag zo snel mogelijk te vervullen. Maar let wel: jij zorgt ervoor dat de klant op efficiënte manier de personele inkoop doet, met een zo hoog mogelijke kwaliteit. 

Is dit iets voor mij?

Ben je op zoek naar uitdaging en verantwoordelijkheid? Dan hoef je zeker niet verder te zoeken! Overtuigingskracht, communicatieve skills, maar ook een commerciële mindset zijn key om te werken binnen een TTM-oplossing. Als laatste is het van belang dat je organisatorisch sterk bent om alle ballen in de lucht te houden. Je werkt voornamelijk inhouse bij de klant. Dat betekent dat je echt onderdeel wordt van hun team. Gelukkig heb je genoeg meetings en gezamelijke activiteiten met Sterksen-collega’s om nóg meer kennis uit te putten.

Kopje koffie drinken?

Wil je meer weten over deze totaaloplossing? Lennert vertelt je er graag meer over! Bekijk in de tussentijd onze vacatures!

Jella Nefs

Recruiter